Sunday 1 May 2016

Kesää kohti

Edellisen postauksen jälkeen on taas tapahtunut mahtavia juttuja. Peikot selätetty taas hetkeksi ja viikon levosta sepelvaltimoiden varjoaine-tutkimuksen jälkeinen pakkolepokin suoritettu kunnialla. Ja mikä parasta Sydän sepelvaltimoineen näytti hyvältä. Kesän Em-kisojen ilmoittautuminen täytetty ja tulipa sinne ruksittua aikamoisia juoksuja, vaikka ajatuskin kyseisistä matkoista kauhistuttaa, mutta siinäpä on taas itselle voitettavaa.
Pienet väli.. tai no alkukuolemat Vappupäivän aurinkoisissa treeneissä.

Treenit ovat päässet ihan uudelle tasolle, kun olemme saaneet Espoon Tapioidenkautta oman elinsiirtourheilijoiden valmennusryhmän, joka kokoontuu kahdesti viikossa. Toiveena on saada juoksu- sekä kuulantyöntötekniikkaa parannettua ja ehkä se polvikin rupeaa pikkuhiljaa nousemaan.

Reilu viikko sitten alkoi myös työmatkapyöräily, joka onkin käynyt ihan hyvästä treenistä kun olen niin järkipyöräilijä. Ja näin talven tauon jälkeen niin tuntuu kyllä ihan tehokkaalta, etenkin kun Tapiolan metrotyömaa antaa taas uusia mahdollisuuksia eksyä ja saada lisäkilometrejä vahingossa mittariin.

Sateinen Cooper Eltsussa. Voittajafiilis!
Ehkä paras juttu kuitenkin oli päästä mukaan Treenipäiväjengiin. Sen myötä pääsin tekemään tiistaina lihaskuntotestit sekä elämäni ensimmäisen cooperin testín ja positiivisesti yllätti molempien tulokset. Kesä treenataan siis myös Treenipäivä jengissä ja syksyllä katsellaan yhdessä Narinkkatorilla edistystä Treenipäivässä. Hauskaa, kuinka itsekin yllätyin hyvistä tuloksista huomioiden nämä mun vähän paskemmat pelikortit, vaikka onhan tässä 2,5 vuotta tehty paljon töitä tämän edistyksen eteen. Innolla odotan tulevia Treenipäiväjengin yhteisiä treenejä. Ja tietysti näkeväni paljon kavereita mukana treenipäivässä rikkomassa omia rajojaan.

Hieman joudun nyt myös priorisoimaan omia tavoitteita ajatellen syksyn puolimaratonia, koska en ole ohjelman mukaisesti päässyt peruskestävyyttä harjoittelemaan vaan keskittynyt enemmän tuleviin EM-kisoihin. Eli ne hoidetaan nyt ensin ja katsotaan sitten heinäkuussa miten jatketaan. En täysin unohtaa tuottakaan haavetta, mutta aikataulua saattaa joutua näillä pelikorteilla ja aikatauluilla venyttämään. Ja voihan syksyllä vetäistä vaikka kympin jos ei puolimaraton vielä mene. Tarvisisi tosiaan muutaman lisäpäivän viikkoon, jotta ehtisi palautua ja tehdä kaikki haluamansa treenit.

Kaikin puolin hieno fiilis taas treeneistä ja tulevasta kesästä. Oothan pistänyt jo meidän kisat kalenteriin? Kyllä minä mieleni pahoitan jos ette Vantaalle tule kisoja seuraamaan 11.-16.7.2016.
Ja vaikka kisat ovatkin lähellä, muutamaa sponsoriakin vielä kaipaisin kisaviikon kulujen kattamiseen. ;)

Ps. Note to myself: Jos unohtaa salikortin mukaan ja Aspa ehdottaa spinningtuntia, muista kysyä mikä tunti kyseessä. Vuoristospinnin Cooperin jälkeen ei ollut järkireissu. No, haastoinpa itseni taas.





No comments:

Post a Comment