Sunday 8 May 2016

Vau mitkä vapaat!

Vietin juuri viime kesäloman rippeet ja mitenkäs ne voisi paremmin viettää kuin teräsmummoa hyysäten ja tietysti treenaten. Parasta vapaissa tosiaan on kun jaksaa treenit ihan eri levelillä kuin hektisessä arjessa. Tällä kertaa treenit tarjosi Kankaanpäässä Kuntokeskus Palatsi. Esimakua palatsiin hain jo pääsiäisenä elämäni ensimmäisessä virtuaalispinningissä, joka oli positiivinen yllätys. Torstaina tapasin toisen Palatsin yrittäjistä. Vastaanotto oli ihana ja aidon lämmin. Palatsin sijaintihan on hieman yllättävä, Hotelli Kantrin tiloissa, joissa noin 25 vuotta sitten juhlin enoni häitä. Tässä tapauksessa ulkokuori kyllä hämää kovasti ja Palatsi itsessään on jotain aivan muuta, kuin 90-luvulla parhaat päivänsä nähnyt hotelli.

Pukuhuone oli oikein viihtyisäksi kunnostettu, ja tällä kertaa ei oikeastaan ei haitannut, ettei löydy lukollisia pukukaappeja. Tärkeimmän omaisuuden toki otin salin puolelle, mutta salin kotoisa fiilis oli jotenkin niin luotettava, ettei tuntunut ollenkaan hölmöltä jättää muita kamoja odottelemaan naulakkoon. Ja tosiaan, vaikka itse hotelli alkaa olla jo vähän nukkavieru, sali ja pukuhuone on aivan eri maailmaa ja sopivasti nimeen viittaavan glamour.

Seuraava positiivinen yllätys salilla oli musiikki. Vaikka kalliita laitteita ei löytynyt oman maun mukainen musiikki pauhasi niin, että omat kuulokkeet jäivät työttömiksi. Muutama kanssatreenaja oli oikein ystävällisiä ja aina jotenkin näillä pienillä paikoilla lämmittää mieltä tuo toisten treenaajien huomioiminen ja tervehtiminen. Yläkroppaan löytyi hyvin kahvakuulat ja käsipainot. Ja olisihan noita laitteitakin löytynyt, mutta niiden testailu jäi nyt toiseen kertaan.

Koska säät hellivät ja torstai on yleisurheilutreenipäivä poikkesin vielä alkuillasta paikallisella urheilukentällä. Espoon Tapioiden torstaitreenit kun jäi nyt tämän miniloman takia käymättä. Tarkoituksena oli vetää 200 metrin intrevalleja, mutta tiistain 400 metriset maratonkoulusta taisi vielä painaa päälle ja itseäni kuunnellen muutin suunnitelmaa . Vaikka sää oli mitä parhain, ihan yksin sain koordeilla. Sain myös lemppari askelkyykky sarjat (jätetään se oikea imartelevampi nimi tässä yhteydessä pois jolla ystäväni Super-Marjo sen minulle opetti). Loppuun vielä Helanderin Tuijan opettamia hyppyjä ja jotain taisi taas oikein mennä kun tuntunut kyllä takalistossa.


Palatsin raikas ja viihtyisä sali. Ihana tuo limenvihreä sävy, Sopii myös mun yhteen kesän projektiin. ;) Arvontaa aiheeseen liittyen tiedossa Facessa lähiaikoina.
Laatuaikaa "Virtuaalimikon" kanssa. hyvin mahtui polkemaan.
Perjantaina ehdin vielä uudelleen Palatsille ja meninkin virtuulispinningiin, jonka testasin jo pääsiäispyhinä. Saman herran kanssa pyöräilin hieman eri maisemissa. ja täytyy sanoa, että ehkä tosiaan tarvitsee jonkun kaverin, jonka kanssa menee yhdessä, kun vähän meinasin luovuttaa, mutta urheasti poljin kuitenkin loppuun. Kiitosta saa virtuaalispinning helppoudestaan. Jopa tällainen tekniikan ihmelapsi selvisi laitteistoista. Ja toisaalta myös aikatauluttomuudesta, kun ei tarvitse suunnitella niin kovasti aikataulua vaan lähes aina voi itsekseen mennä. Tästä saattaisi kyllä tulla hyvä tapa, jos omalta salilta mahdollisuus löytyisi. Tämän jälkeen ehti vielä tehdä hyvät nopeat Hiitit salin puolella ja taas soi hyvät musat ja puhelimella sai keskittyä käyttämään HIIT-Timeria, joka on muuten ainakin itselle hyvin toimiva ohjelma.

Kevättrikoot.. tai käytän mä näitä talvellakin.





Ihanan ja pirteän Palatsin lisäksi parhautta vapaissa on kuitenkin aikatauluttomuus. Ihan eri tavalla pystyy keskittymään treeneihin. Ja näissä vapaissa tietysti myös Teräsmummo. Kyllä tällainen kovanaamakin meinasi herkistyä Teräsmummon vilauttaessa nuoruuden rakkauskirjeitään jo edesmenneen Teräsvaarin kanssa. Ja mieltä lämmitti myös nähdä Teräsmummon elämän rullaavan olosuhteisiin nähden mukavasti. Kissan seuraileminen on parempi harrastus, kuin postinkantajan odotus. Vaikka onhan se vähän outoa, kun kisulle ei lämmin makaronilaatikko kelvannut. ;)






Perjantaina juhlistettiin Teräsmummon kanssa vielä Älä Laihduta- Päivää. Ja tietysti myös Äitienpäivää hieman ennakkoon. Kovasti teräsmummo kauhisteli isoa kakkupalaa, mutta hyvin jaksettiin koko palat syödä. Koska urheilijathan ei diettaa. ;)

Ja hei, Hyvää Äitienpäivää myös mun omalle Enkelille pilven päälle. <3 Täällä vielä kestää.

Tulevalla viikolla on taas kaikkea mahtavaa tiedossa. Tiistaina on Treenipäiväjengin ensimmäiset yhteistreenit, keskiviikkona ja viikonloppuna pääsen yhdistyshommiin ja tietysti yleisurheilua, euroviisut ja työmatkapyöräilyä kivemmissa keleissä. Treeneiltään kuitenkin vähän kevyempi viikko nyt tiedossa.



No comments:

Post a Comment