Wednesday 11 March 2015

Sponsorit, Herätys!

 

Uudella sydämellä kohti Argentiinaa!

Hyvä yrittäjä,

olen  Lotta Pukkila, 31-vuotias Elinsiirtourheilija Espoosta. Sairaushistoriani on huomattavasti laajempi kuin urheilutaustani. Sairasteluni alkoi 4 kuukauden ikäisenä leukemialla ja jatkui lapsuudessa sydänvialla. Viallisen sydämen kanssa opin elämään, mutta liikkua sen kanssa en voinut. Vuonna 2010 sain kuitenkin ensimmäistä kertaa elämässäni mahdollisuuden terveeseen tulevaisuuteen, kun sain uuden  sydämen.
Syksyllä 2013 päätin lähteä etsimään sitä paljon puhuttua  liikunnan iloa. Muutaman kuukauden etsiminen tuotti tulosta siinä määrin, että suuntasin haaveeni kohti Sydän ja keuhkosiirrokkaiden EM-kisoja Vilnassa kesällä 2014. Kotiin toin kisakokemuksen lisäksi 2 kultaa (4x100 metrin viesti ja kuulantyöntö),  hopean (maastojuoksu) ja  pronssin (pallonheitto). Kokemusta hain myös kisoja varten opettelemastani rintauinnista.

Vaikka urheiluhistoriani ei ole vielä mittava, viimeisen vuoden aikana olen omalla esimerkilläni kuitenkin jo näyttänyt monelle tavalliselle sohvaperunalle, että liikunnan voi aloittaa koska vain. Oma asenne ratkaisee kuinka pitkälle mennään.  Ensi kesänä haluan ottaa seuraavan askeleen ja osallistua World Transplant Games- kisoihin Argentiinassa. Tarvitsen tukeasi kisamatkan kustannuksiin, kisavaatteisiin sekä kehonhuolto ja treenikuluihin. Ota yhteyttä niin sovitaan sinulle sopivasta yhteistyöstä.

Olethan mukana ja autat minua tavoittamaan haaveeni!

Lisää minusta voit lukea blogistani http://www.helmeilevasydameni.blogspot.fi/
Tutustu myös facebook-sivuihini:  https://www.facebook.com/helmeilevasydameni

Ystävällisin  terveisin

Elinsiirtourheilija Lotta Pukkila


p.044-5436828
 
 
Ps. Tätä saa jakaa ;)

No comments:

Post a Comment