Tuesday 6 January 2015

Uuden vuoden lupaus

Tänä vuonna lupaan olla armollisempi itselleni.

1. Tammikuussa ei tarvitse aloittaa hurjaa dieettiä. Valkoisen sokerin, kovan rasvan sekä suolan ja lisäaineiden käytön voin minimoida. Ketsupista en luovu, mutta iltaisin syön kunnolla enkä puputa leipää ja karkkia.

2. Helmikuussa teen uuden sponsorimainoksen ja huolehdin, että painaja laittaa siihen oikean puhelinnumeron. Keskustelen Meilahden keikalla Argentiinan matkan haasteista ja mahdollisuuksista.

3. Maaliskuussa aktivoidun sponsorien hankinnassa. Ja taidanpa tehdä muutaman pääsiäiskortin myyntiin. 100 korttia ei kuitenkaan tarvitse tehdä eikä myydä.

4. Huhtikuussa aloitan työmatkapyöräilyn (lumitilanteen salliessa). Ajan rauhallisesti ja vältän kolarointia muiden pyöräilijöiden kanssa. Aloitan myös ulkotreenit juoksun, kuulantyönnön ja pallonheiton osalta.

5. Toukokuussa mahdun entistä paremmin vaatteisiini, en ota kuitenkaan paineita suurista senttien menetyksistä.

6. Kesäkuussa huolehdin omasta jaksamisestani enkä sovi jokaiselle kesän viikonlopulle ohjelmaa.

7. Heinäkuussa "häämatkalla" (matkustan häihin enkkuihin, en mene naimisiin, enkä siis ole omalla kuherruskuukaudellani) otan rauhallisesti shoppailun. Matkalaukut jäävät alle painorajojen, mutta halpoja treenivaatteita voin muutamat hankkia. En myöskään syö itseäni kipeäksi Brittiruokavaliolla viikossa.

8. Elokuussa matkustan Argentiinaan MM-kisoihin. Mikäli lääkäri tai jokin minusta riippumaton syy matkan peruu, en masennu vaan suuntaan katseen eteenpäin ja kohti vuoden 2016 EM-kisoja Vantaalla.

9. En vaivu kisojen jälkeiseen tyhjyyteen vaan nautin saavutuksista, olkoot se sitten vaikka pelkkä osallistuminen.

10. Lokakuussa huolehdin, että Kalenterini ei täyty liikaa loppusyksyksi.

11. Marraskuussa en tee 200 joulukorttia myyntiin.

12. Joulukuussa nautin rauhasta, enkä hössötä. En myöskään tee 12 tunnin työpäiviä.

Näiden kuukausittaisten haaveiden ja haasteiden lisäksi liikun, syön perusarjessa terveellisesti ja lepään tarpeeksi. Opettelen arvostamaan omaa tekemistäni enemmän. Aina ei tarvitse treenata henkihieverissä, vaan tyytyväinen voi olla joskus kevyempäänkin treeniin. Pyrin säilyttämään liikunnan ilon, enkä ota turhia paineita tuloksista. Nautin joka hetkestä ja yritän olla murehtimatta tulevia.

Jospa näin kirjoitettuna nämä asiat toteutuisivat vuoden 2015 arjessa.

Terveyttä alkaneelle vuodelle 2015!

11. Marraskuussa

No comments:

Post a Comment