Thursday 1 May 2014

Rohkea rokan syö, uhkarohkea proteiinijuoman

Muutaman kuukauden on jo kaapissani kummitellut heraproteiinipussi. Kerran sitä jopa maitoon sekoitin ja joinkin. Myös raakasuklaan (Joka ei ole enää silloin raakaa) sekaan olen sitä sekoittanut. Tänään tein kuitenkin jotain ennen kuulumatonta.

Ensiksi haluan kuitenkin kertoa vähän taustaa, miksi tämä oli maailmaani muuttava kokemus. Joka kerta käydessäni salilla näen ihmisten juovan tuota mystistä nektaria värikkäistä shakereistään. Myös Rainerini sitä minulle on suositellut, kun kerroin ruokailun treenin jälkeen joskus venähtävän. Patukoita olen kyllä syönyt. Ja nykyään jopa tykkään niistä, vaikka ensimmäisen kuukauden maistui ja tuntu suussa sahajauholta- Myös valmiita proteiinijuomia olen juonut silloin tällöin hyvällä menestyksellä. Muutama viikko sitten löysin sitten mieleisen shakerin ja tiesin, että tämä porras lähenee. Vaatimuksena shakerilleni oli, huomaamaton, ilman suuria printtejä ja toimiva. Kaksi kolmesta vaatimuksesta täyttyi löytäessäni sen oikean. Tänään lähtiessäni salille pakkasinkin sen mukaan ja testierän ystävältä saatua jauhetta.
Siellä se odotti treenikassin pohjalla väsynyttä treenajaa.
Ajattelin, että laitan vettä alakanttiin, jos on tosi pahaa, niin ei ole niin paljon juotavaa. Pessimisti ei pety koskaan.
Ja niin on juotu elämäni ensimmäinen proteiinijuoma. Ei ollut erityisen hyvää, muttei pahaakaan. Kai tähän voisi tottua. Ja treenaminen viety ihan uudelle tasolle. Vai onkohan?

Sellaiset Vappujuomat täällä. Eikä ole Dagen efter. Te joilla on, "Ensimmäinen kerta on vahinko, loput tyhmyyttä."

No comments:

Post a Comment