Friday 11 July 2014

Lähtöpaniikkia

Huomenna on lähtö Vilnaan. Olo on kaikkea muuta kuin itsevarma. Jännittää, pelottaa ja ahdistaa, vaikka kaikki kanssalähtijät ovat yrittäneet kannustavasti rauhoitella. Eniten jännittää uinti, vaikka sitä olen eniten treenannut. Toisaalta maastojuoksu jännittää myös sillä oikea reisi on jotenkin ihan jumissa ja joka askel sattuu tällä hetkellä. Ja niin, pallonheitto jännittää toki myös, ja toivon etten ole ensimmäinen heittäjä niin voin vähän vakoilla mallia muilta, sillä sitä en ole päässyt edes testaamaan. Tiedän, että kisoissa on tosi kovia vastuksia ja se kasvattaa paienita entisestään, vaikka suurin voitto olisi saada hyväksytty tulos lajeissa joihin olen ilmoittautunut.

Kuulantyöntöä olen siis treenannut. Ystävällisesti ohjaajakseni lupautui työkaverini, joka Youtubesta asiaa opiskeli varta vasten. Ja onhan tuo avokkikin kerran uskaltautunut seuraksi, vaikka paha suustani treenatessa olenkin.
Tässä vähän todistusaineistoa viime viikon treeneistä.
 
Mittanauhaa, ei sattunut mukaan, mutta "Lotta 156cm-mitalla" saatiin tulokseksi n.4,5 metriä. Äsken meni jo 5,20m. Ei tuolla nyt hyvää sijoitusta ole tiedossa, mutta teenpä silti taas jotain ihan uutta ihmeellistä.
Tässä vielä päivän saalis ajatellen avajaisparaatia.

Yksi oleellinen asia on kuitenkin vielä tekemättä, eli pakkaaminen. Ja sen kimppuun käyn seuraavaksi. Kisojen aikana blogin päivittäminen saattaa olla haastavaa, mutta viikon kuluttua viimeistään kerron kuulumiset. Pitäkäähän peukkuja.
 

 

No comments:

Post a Comment