Sunday 27 July 2014

Voi Haikeus: Gaalaillallinen!

Keskiiviikkona omat lajit olivat ohi ja niinpä päätimme päivän sijoittaa ostosreissuun. Aamulla olo ei tuntunut kovin voittajalta, kärsin ilmeisesti nestehukasta edellisen päivän suolaveden litkimisestä huolimatta. Ostoksille oli kuitenkin lähdettävä ja tuoremehun litkimisen jälkeen olo alkoi lasi lasilta helpottaa. (Ei, minulla ei ollut krapula, koska ainakaan tietääkseni en ollut nauttinut humalluttavia aineita, jos kisojen humalluttavaa tunnelmaa ei lasketa.)

Kisajärjeställä oli hieno diili paikallisliikenteen kanssa ja pääsimme kisapasseilla ilmaiseksi hyödyntämään paikallisliikennettä. Hyppäsimme siis bussiin ja kohti ostoskeskusta, jota muut olivat kehuneet. Ja löytyihän se, tosin mitään ostoksia ei juuri tarttunut mukaan muutamia lahjuksia lukuunottamatta.
Europa-ostoskeskus oli hinnat (ja palvelu, joka oli erinomaista) huomioiden suunnattu erityisesti turisteille.

Paluumatkalle lähdimme hyvissä ajoin, jotta ehtisimme Circle of Lifeen, yhteishenkeä nostattavaan lopputapahtumaan. Meille oli ohjeistettu kaikkien bussin päätyvän hotellimme läheisyydessä sijaitsevalle bussiasemalle. Se bussi, jonak me valitsimme päätyi kuitenkin hieman eri näköisiin maisemiin,
Tätä voisi kai kutsua paikalliseksi Hervannaksi.

Bussin kaartaessa päätepysäkille betonilähiössä, kuski teki erittäin selväksi, että meidän pitää poistua kyseisellä pysäkillä. Onneksemme löysimme kuitenkin tutumman numeron bussin, jonka kuski naureskellen poimi meidät kyytiin. Tulipahan nähtyä hieman sitä toistakin puolta Vilnasta. Tosin Circle of life jäi näkemättä tämän  suunniteltua pidemmän Extempore seikkailun takia.

Viimeisen illan kunniaksi oli tiedossa vielä Gaalaillallinen. Tätä varten meidät pakattiin bussiin ja vietiin hieman hulppeampaan hotelliin kaupungin ulkopuolelle. 

Hulppeat oli puitteet.

Illallisella jaettiin vielä osa palkinnoista, syötiin, rentouduttiin ja tietysti tanssittiin. Olipa rakas naapurivaltiomme (sen tarkemmin maata pilkkaamatta) keksinyt oman yhteislaulunkin, johon muutama muukin kuin Ruotsalaiset (oho, mainitsin sittenkin) osallistui.

Ruoka oli hyvää (tai ainakin osa siitä oli) ja sitä oli riittävästi (vaikka sitäkin joku epäili.)

Illallisen aikana  myös Julkistettiin seuraavien EHLT-Games kisojen järjestäjä: Suomi, Vantaa, 2016!

Ulkona järjestetty tulishow asetti riman korkealle Suomen kisojen illallis-ohjelmaa ajatellen.

Parasta oli kuitenkin juhlia kisatovereiden kanssa, vaikkakin pieni haikeus alkoi jo hiipiä viimeisenä iltana. Ja hei, ei se Ruotsalaisten laulu niin kamalaa ollut, mutta kyllä tanssiminen aina yhteislaulun voittaa.

Ps. Muistathan tykätä blogista myös facebookissa, niin saat aina tiedon uusimmista päivityksistä. Ehkäpä saan tänne joku päivä sellaisen "Tykkää"- facebook-napin, kunhan vähän opiskelen.


No comments:

Post a Comment