Sunday 29 June 2014

Lomalla on aikaa..

Nyt on sitten loma. Eilen testasin Mäkelänrinteessä, miten todellisuudessa 50 metriä rintauintia luonnistuu. Onnistuihan tuo. Loppulukemaksi sain 1300 metriä, tosin tauotellen 50 metrin välein. Aika ei nyt ollut vielä ihan kisatasolla, mutta voitto sinänsä oppia tuo tekniikka jo niinkin hyvin, kun kuvittelen sen osaavani.

Tästä innostuneena, päätin, että jospa sittenkin panostaisin myös uinnissa kisa-asuun. Lomallahan on muutenkin aikaa syventyä nettikauppojen ihmeelliseen maailmaan. Todellinen uimapuvun hankinta on tällä aikataululla melko mahdoton tehtävä, mutta löysin hyviä ehdotuksia. Mahtava Uima-asukauppa, josta löytyy asu joka tilanteeseen, (ja ilmeisesti kaikenlaista muutakin mahdollista).

Omat suosikkini ovat seuraavat:
Batman-puku: Harhauta kanssakilpailijat esittämällä supersankaria

Säikäytä kanssakilpailjat Jokeri-uikkareilla.
Hämää kanssakilpailijoita, hämmentävä optinen harha.
Aiheuttaisiko tämä tarpeeksi hilpeyttä muissa kilpailijoissa, jotta unohtuisivat naureskelemaan, uinnin sijasta.
Tällä voisi aiheuttaa jännitystä katsojissa sekä itsellä, että pysyykö päällä. (Ja jos kellottajat ovat miehiä voisi neuvotella hyvät ajat).
Uintiraineri Iita sanoo, että ajattele olevasi merenneito. Tässä uikkarissa merenneitona uisin kyllä melkosen kovaa.
Niin, no Suomi-väreinä ei löytynyt, niin kai tämä olisi toiseksi paras vaihtoehto.
Tätä ei varmaan tarvitse edes selittää. Sopii teemaan.
 
 
Tosiasiassa taidan mennä vanhalla sydämellä Prisman lastenosastolta löydetyllä perusmustalla uikkarilla, mutta ehkäpä sitten Argentiinaan, mikäli sellainen suunnitelma toteutuu, hankin sen Suomi-värisen uikkarin.
 
Kahden viikon kuluttua on siiten jo uinnit uitu, ja kieltämättä jännittää, koska olen stalkannut kanssakilpailijoita. Vaikka onhan itse osallistuminenkin jo saavutus, miettien lähtötasoa. Nyt vaan kova tsemppi ja viime hetken treenit, kohta voi jo alkaa pakkamaan.






 

No comments:

Post a Comment