Wednesday 18 June 2014

Ready, Steady, Go!

Kisat lähestyy ja edelleen on vielä paljon treenattavaa. Kuulantyöntö on vasta ajatuksissa. Huomenna olisi tarkoitus siihen perehtyä Rainerini kanssa. Tämän jälkeen tiedossa vielä uintia Iitan ohjauksessa, Perjantain ohjelmassa juoksua ja lauantaina salia. Vastapainoksi tänään olikin vuorossa palauttava treeni ja Bodybalance. Edellisestä bodybalancesta olikin mennyt taas aikaa ja ohjelma oli vaihtunut. Ja sen huomasi. Uusi ohjelma tuntui erittäin haastavalta, ja osa aika meni ihmetellessä miten voi osoittaa raajat niin eri suuntiin, kääntää niitä joka nivelestä ja tämä kaikki yhdellä jalalla seisoen.

Yksi iso askel kohti kisoja tuli otettua tänään. Sain nimittäin kisa-asun sovitukseen, kun itse Super-Marjo porhalsi Nonamen paketin kanssa työpäivän päätteeksi pikavisiitille.
Tässä yksi kokonaisuus. Ihan varma en ole tuon paidan käyttötarkoituksesta, mutta kai se päällä voi vaikka kuulaa työntää.
Tällä topilla luulisi tarkenevan maastojuoksussa.
Ja sitten vielä Suomen Juhannussäähänkin sopiva edustusasu. Tähän muuten sopisi juuri sun firman logo mahtavasti.

Printit kisa-asuista vielä puuttuu, eli nyt vielä ehtisi saamaan näkyvyyttä tuossa hienossa takissa, jota aion kyllä vähän muutoinkin käyttää. Selkään tulee joka tapauksessa FINLAND vaikka houkutus olikin suuri painattaa sinne CORN FLAKES.

Ps. Eilen sain lupaavan sähköpostin Fillarikellarista. Saattapi olla uuden etuhaarukan löytyminen lähellä. Toistaiseksi kitkutan töihin vanhalla maastopyörälläni. Tuleepahan tehokas treeni, kun on niin raskas ajokki.



 
 

1 comment: